Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

27/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

28 Kasım 2023

27/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Hacı Ali Karali’nin oğlu,Merhum Osman Karali’nin damadı,Merhum Ali Karali’nin babası,Hacı Nurten Karali’nin eşi,Rize Eşraflarından,Türkiye Taşkömürü Kurumundan emekli,HACI MEHMET KARALİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazı ardından Belediye Asri mezarlığına defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı HACI MEHMET KARALİ’yeAllah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Karaelmas Mahallesi sakinlerinden,Gülşen Ar’ın eşi,Emrah ve Burcu Ar’ın babaları,Eşref, Nadir ve Cengiz Ar’ın kardeşi,RAMİS AR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Akçabalık Camiinde kılınacak öğle namazı ardından Kırat aile mezarlığına defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı RAMİS AR’aAllah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Rıza ve Naciye Alican’ın kızı,Merhum Mustafa Sezgin’in eşi,Gülay Ve Günay Sezgin’in ablaları,Zahide, Zuhal, Zümrüt ve Ahmet Sezgin’in anneleri,Sezer Çekiç, Ekrem Güneş ve Sevinç Sezgin’in kayınvalidesi,YILDIZ SEZGİN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Baştarla Camiinde kılınacak ikindi namazı ardından Baştarla aile mezarlığına defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı YILDIZ SEZGİN’Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Ekrem Haberal ve Mecbure Haberal’ın oğlu,Turan, Gülsen ve Naci Haberal’ın abileri,Güllü Haberal’ın eşi,Zeynep Haberal’ın babası,Zonguldak Esnaflarından,ÖMER SALİH TURGAY HABERAL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 10:00’da evinin önünde alınacak helallik ardından Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazı ardından Rize Pazar İlçesinde defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı ÖMER SALİH TURGAY HABERAL’aAllah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.